Theme Settings

This component gives possibility to construct custom blocks with any widgets, components and elements inside, like this theme settings

Menu Type
Toggled left menu
Unfixed left menu
Fixed topbar
Menu color
Flyout menu
Login color
Content no max-width
App max-width
Gray background
Gray topbar
Squared card borders
Card shadow
Borderless cards
Menu shadow
Juliatylie on HMSP 1 year ago

Karena kesalahan teknis, chart HMSP yang kemarin diupload tidak bisa dipublish, jadi dipublish ulang. sedikit lagi capai target supply.
Juliatylie on BBRI 1 year ago

View BBRI weekly, ada area demand di 2340. akankah besok BBRI mantul? atau tembus ke 2030, area demand dibawahnya? Saat seperti ini Money management yang baik sangat diperlukan. Bisa cicil buy dengan sistem piramida di area demand. artinya semakin kebawah, jumlah lot harus lebih besar, sehingga saat memantul, kita bisa gunakan untuk SOS. Sementara BBRI hanya untuk...
investmentgeekz on COMPOSITE 1 year ago

Sebelum #IHSG break ke atas dan melebihi level resistennya, jangan terlalu banyak berharap deh bakalan ngelanjutin trend (secondary) nya bakalan naik lagi. Kumpulin Cash dulu aja sementara, jangan gegabah, ntar diambil orang. Eh' Yang mau belajar dan tau2 info Investasi, yuk mampir ke grup tele kami: t.me #investmentgeekz
ksepitb on ASII 1 year ago

Buy 3590-3610 TP 3730-3800-3860 SL 3550 Disclaimer ON
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

I believe sector Industrial Area, Property, Food (Poultry) and certain Industry will record good return once JKSE start to rise. I still believe Investment will come soon after this Pandemic over whether Omnibus Law will be signed or not. So I think Industrial Area Stocks (BEST, DMAS and SSIA) are my choice. Consumption is proven to be resilient and that is why...
mmdandytra on USDIDR 1 year ago

USDIDR has fallen since early April 2020 from Rp17,000/USD to Rp15,150/USD. In my opinion, this move is to end a weakening trend of Rupiah that started in early 2020. To do that, Rupiah must continue to move below Rp14,700/USD. If somehow Rupiah stays within Rp15,000/USD range, there is a possibility that a weakening trend of Rupiah will still happen anytime...
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

JKSE (Composite) moved in a small downtrend since April 2020 but this I think this move was part of Bullish Continuation that should continue a Rally from the end of March 2020 (from ~3,900 to ~4,900). However, I still yet to see Bullish Reversal Pattern that can reverse Downtrend of JKSE that started in early 2020. In that case, the potential upward move to...
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

Big Bank tends to be Bullish because of Indonesia's economic structure. So when Big Bank was kept rising, it didn't show the problem that already boiled (in 2019). I watch Other Big Caps to better gauge Composite's movement which consists of more Index Sectoral that just Banking Sector. Other Big Caps already showed Downtrend since early 2019 where Bank just...
ksepitb on KAEF 1 year ago

Buy 1245-1260(MA 5) TP >1380 CL <1185 DIsclaimer ON
ksepitb on BTPS 1 year ago

Cukup Volatil Buy <2000 TP 2310-2600 CL <1800 Disclaimer ON
ksepitb on SIDO 1 year ago

Emiten difensif Buy 1135-1160(MA 5) (Short) Cicil sedikit <1135 dan perbanyak buy bila <1000 TP 1200-1235(Short) Sesuai trading plan masing-masing(Long) CL <1100(Short) Sesuai trading plan masing-masing(Long) Disclaimer On
ksepitb on BNLI 1 year ago

Emiten yang difensif BUY 1200-1230(MA 5) TP 1280-1340 atau RSI 67.69 MACD masih golden cross RSI Overbought CL<1170 Disclaimer ON
ksepitb on CPIN 1 year ago

MA 5 daily 4098 Selalu Rebound di RSI 30.01 MACD masih di atas golden cross Cicil Buy <4100 atau saat RSI <30.01 TP 4280 atau di MA 5 weekly (Short) >4280 atau sesuai trading plan masing-masing (Long) CL <3830 (Short) Cicil terus bila dibawah 3500 karena fundamentalnya bagus dan demand poultry masih baik(Long) Disclaimer ON
investmentgeekz on COMPOSITE 1 year ago

Pergerakan #IHSG hari ini masih Konsolidasi atau GALAU ya gengs.. Kita doakan saja semoga apapun keputusannya, yang terbaik buat dia. Kasian sebenernya ngeliat dia Galau terus ckckck.. Bagi temen2 yang punya cash, tahan2 dulu aja cashnya, gak usah gegabah beli saham sana sini yaah.. Kasian dia galau, kasian, ckckck.. #investmentgeekz #ihsggalau
Juliatylie on UNVR 1 year ago

View chart UNVR monthly. UNVR telah mengalami penurunan -54% dari highest nya (11.600), dan menyentuh lowestnya 5272 yang juga area demand monthly. Saat ini kemungkinan besar akan testing area demandnya lagi (kotak biru) sebagai support. Area ini bisa digunakan sebagai trading area, cicil buy on demand (support), sell on supply (resis)
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

Consumer Goods Stocks (Food, Staples and even Cigarettes) is expectedly Outperform Composite at a bad time. Cyclical Stocks (ASII and surprisingly TLKM - during this WFH trend) Underperform Composite from the beginning. Finance Stocks as a backbone of Composite move closely with Composite but in the early days before Market Crash, Finance Stocks was Outperform Composite.
Juliatylie on BBCA 1 year ago

BBCA kembali ke area demand weekly, akankah mantul? silahkan cicil hari ini (diarea mendekati ARB). kalau jebol, cicil lagi saat mendekati area demand dibawahnya (yang kotak biru)
GemaGoeyardi on XAUUSD 1 year ago

Gold telah menyentuh area support dan saat ini akan terus naik menuju 1695 dan 1720.. Semoga lancar. Stop loss 100 pips per trade.... Selama harga tidak turun dibawah 1672 akan aman.. Apabila turun? lakukan stop reverse Sell dengan target 1641 www.astronacci.com
mmdandytra on USDSGD 1 year ago

Rupiah is the weakest currency in South East Asia. Even though Indonesia relatively has lower Debt to GDP Ratio amongst SEA countries, Indonesia's reliance on import and lack of export variance might be the risk aspect. However, Indonesia's economy that mostly based on Consumption might be healed relatively quick compared to other SEA Countries that rely on...
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

I try to predict Composite bottoming by looking at the 7 biggest market cap stocks. In the chart, There are two categories of those 7 which are : Underperforming (BBRI, BMRI, and ASII) and Outperforming (BBCA, TLKM, UNVR, and HMSP). Looking at the total Weight of Outperforming stocks (26.5%) and comparing to the Underperforming stocks (12.7%), we can say that...
mmdandytra on ID10Y-ID05Y 1 year ago

These are the charts that I'm monitoring in order to see the Inverted Yield Curve. The Blue Line is a spread between ID10Y and ID05Y that indicate Benchmark and Short Term Yield. The Red Line is a spread between ID20Y that represents Long Term Yield and ID10Y as Benchmark.
mmdandytra on ID10Y-US10Y 1 year ago

ID10Y tend to rise to 9 : But US10Y tend to fall below zero level following other developed countries Bond Yield : I believe the spread between ID10Y and US10Y will be larger and might breach the highest spread since 2015 at this current spread of 7.5%. I don't believe the spread...
mmdandytra on COMPOSITE 1 year ago

The current advance of JKSE might be a Technical Rebound or a temporary rise during Downtrend. Since Downtrend is still intact, the future drop might be deeper than this advance. I predict JKSE will fall below its lowest point (at 3,911) and could reach 3,750. However, I believe this is one last drop before JKSE starts to form the Bottom or Bullish Reversal...
mmdandytra on USOIL 1 year ago

I believe when oil reaches a low level, the end is near because other players will not accept losing. What does the action they take so they don't lose? Flip the table. Lower oil also coincides with the bottoming of stock markets : Gold also starts to rise so it seems that the Investor has found their risk appetite after...
mmdandytra on USOIL 1 year ago

Oil (Brent and WTI) has been continuously lower since OPEC and Russia disagreed with each other at the same time as the first outbreak of Corona in Wuhan, China. The dispute continues, Arab Saudi pumps more oil and pushes oil price to reach lower at $20 - $30 per barrel. I think this is a holding breath contest. A country that can withstand lower oil (without...
mmdandytra on DJT 1 year ago

After falling -40% since the beginning of 2020, SPX - DJI - DJT and RUT start to rise. The story behind why they are rising might be because Investor see the reason why the market is crash at the first place is almost over. I am not expecting to see those four indexes are rising continuously. At least there will one more fall before we can expect they rise.
mmdandytra on US10Y 1 year ago

SPX and RUT (as a better US Stock Market Indicators - to me) seem are meeting their Bottom which I think those indexes are about to form a Bottom Patter. US10Y may go lower but maybe will not reach below zero. Strengthening DXY is more likely to fall since The Fed releases unlimited QE that should end US Dollar scarcity. Overall, I believe Bear Market is on its...
Nurfaisyah on HRUM 1 year ago

HRUM adalah salah satu saham watchlist saya namun terluput dari pantauan ternyata. Setelah tes support di 1080 akhirnya berhasil naik hingga ke area resisten sekitar 1270. Apakah kuat bertahan dan menjadi support baru? Jika ya, maka resisten berikutnya adalah 1320. Jika tidak, wait n see saja dulu dan support berikutnya ada di 1230. #disclaimer on
investmentgeekz on COMPOSITE 1 year ago

Janngan napsu atau panic buyinglah, sabar aja sabar.. t.me t.me t.me #indonesia #investmentgeekz
investmentgeekz on XAUUSD 1 year ago

Are you ready guys! hahahah kidding, It just a forecast, not 100% valid. Disclaimer on! #indonesia
mmdandytra on USDIDR 1 year ago

COMPOSITE movement is negatively correlated with ID10Y. USDIDR is positively correlated with ID10Y. I'm trying to catch the time when COMPOSITE starts to go up and ID10Y starts to go down.
mmdandytra on SPX 1 year ago

I have been paying attention to these charts because it shows that after the outbreak in one country is over, the stock market is back on its track. I witness an end of the Downtrend for SPY, NKY, HSI, and STI. Hopefully soon Composite is about to end its Downtrend.
mmdandytra on FR10Y 1 year ago

Japan and German Bond Yield just recently enter a positive area. These Bond Yields previously have moved in a negative area since Investors keep buying those assets. But since the outbreak, Investor seems to ignore safe heaven and hoard cash. They sold Japan and German Bond so those bond yields are increasing since the prices are decreasing. France Bond Yield is...
mmdandytra on CONFIRMED_ID 1 year ago

Hopefully, people who recovered from the virus will exceed people who passed away.
mmdandytra on DXY 1 year ago

If Gold, that has risen since 2018, is falling since the beginning of 2020, I think Investors are selling it. On the side, the USD Index and USDJPY are seen as another Safe Heaven a.k.a Cash and those assets are rising in March 2020 after Corona Virus spread across the world. I think Investors are really scared and they want to hold Cash and avoid Market Risk...
mmdandytra on VIX 1 year ago

VIX Index broke Up Trendline which might lead to reaching a level similar to GFC 2008. By broking Up Trendline, VIX now has a tendency to fall to a level that indicates a normal risk during the normal period, not a risk during a crisis. I expect VIX keep falling to a level of 50.
geocoychea on XAUUSD 1 year ago

FX_IDC:XAUUSD[/symbol XAUUSD (Daily Chart)potentially rebound (temporary) after reach support 1453 - 1475. Technical View - Momentum Indicator (Stochastic) Oversold - Support 1453 - 1475 - Bullish Engulfing Candle TP 1 : 1535 TP 2 : 1577
Nurfaisyah on MDKA 1 year ago

MDKA pada perdagangan jumat lalu 13/03/2020 ditutup di harga 1125. Resisten terdekat 1135 dan 1180. Support terdekat 1070 dan 985. #disclaimer on
galerisaham on COMPOSITE 1 year ago

Melanjuti ulasan tim GS PRO sebelumnya: 'Konsolidasi 2 Tahun IHSG Berakhir Negatif. Bagaimana Skenarionya', IHSG akhirnya mencapai target penurunan kami di kisaran +/- 5230 dan tampak tidak ada tanda - tanda tahanan di pasar. Dengan tercapainya target penurunan dalam waktu singkat, membuka peluang terjadinya technical rebound. Technical rebound bisa dalam 2...
Nurfaisyah on LPPF 1 year ago

Pada perdagangan hari ini, senin 09/03/2020 LPPF dibuka gap down dan berhasil mantul ke harga penutupuan 2600, meski sempat breakdown dari fibo 161,8 di harga 2460 dan menyentuh low di 2600. Cukup mengerikan karena dalam sehari bahkan bisa sempat turun sebanyak 10%. Esok-esok masih misteri, semoga LPPF bisa kuat bertahan di atas 2460 dan berhasil test resisten di 2940.
LindaLee on COMPOSITE 1 year ago

( Maret 2020, IHSG tutup di level 5136 melemah -6.58%. Adapun support terdekat IHSG sebelumnya ada di level 5288. Dengan level penutupan hari ini berada di bawah support tersebut sehingga membuka peluang untuk IHSG menguji support berikutnya di level 5071. Bila melihat time frame mingguan maka area 4990 adalah supportnya. Untuk pergerakan esok hari bila IHSG...
Nurfaisyah on BMRI 1 year ago

BMRI pada perdagangan hari Senin (2/03/2020) ditutup di harga 5950. Berikut support dan resisten terdekat. R2 7375 R1 7175 S1 6650 S2 6275 Bila breakdown dari support 6650, maka berpotensi turun ke 6275. Bila berhasil menembus resisten 7175, maka berpotensi menguji resisten berikutnya di 7375. Saat ini BMRI lebih layak tuk trading jangka pendek saja. #disclaimer on
TAFTSIGNALS on XAUUSD 1 year ago

It seems Gold reacheg its peak
TAFTSIGNALS on COMPOSITE 1 year ago

2H Idx
TAFTSIGNALS on COMPOSITE 1 year ago

Here is the update of weekly chart of IDX Composite (Indonesian Stock Exchange). It is on the way completing wave c of iv. Last update was 1 month ago (January 27). If you like my style, please subcribe my instagram @tradingmaps
investmentgeekz on XAUUSD 1 year ago

Are u ready to sell or still waiting the confirmation ?
Nurfaisyah on JSKY 1 year ago

Sepertinya kenaikan harga JKSY pada jumat kemarin (21/02/2020) menarik perhatian. Meskipun ditutup malah closing di harga 114. Support terdekat 101. Resisten terdekat 116 dan 125. Bakalan menarik jika berhasil tembus dan bertahan di atas 125.
investmentgeekz on COMPOSITE 1 year ago

Overview IHSG hari ini dan besok, kalo bisa tembus di level resisten tersebut, aman. Tapi kalo mantul ke bawah ? Kuy lanjutin ke bawah lagi tuh bro sist! hahaha Mau tau detailnya ? Mampir yuk ke grup telegram kami di: t.me khusus stock: t.me diskusi analisis stock, forex, crypto: t.me #investmentgeekz
Nurfaisyah on FREN 1 year ago

Sebelum beli FREN, berikut area support dan resisten terdekat. R4 139 R3 129 R2 122 R1 115 S1 106 S2 92 Kalau mau beli, sebaiknya buy on breakout 115.
ksepitb on MNCN 1 year ago

MNCN lagi diskon dengan kinerja saham yang bagus. RSI belum menyentuh tes support dan MACD kelihatan bagus. Spec Buy di 1505-1535(1/2 cash) 1405-1440(1/2 cash) TP sesuai trading plan masing-masing CL<1405 (Break Ascending) Disclaimer ON
Pembuat Simbol Keterangan Link Tanggal
Juliatylie HMSP
Karena kesalahan teknis, chart HMSP yang kemarin diupload tidak bisa dipublish, jadi dipublish ulang. sedikit lagi capai target supply.
1 year ago
Juliatylie BBRI
View BBRI weekly, ada area demand di 2340. akankah besok BBRI mantul? atau tembus ke 2030, area demand dibawahnya? Saat seperti ini Money management yang baik sangat diperlukan. Bisa cicil buy dengan sistem piramida di area demand. artinya semakin kebawah, jumlah lot harus lebih besar, sehingga saat memantul, kita bisa gunakan untuk SOS. Sementara BBRI hanya untuk...
1 year ago
investmentgeekz COMPOSITE
Sebelum #IHSG break ke atas dan melebihi level resistennya, jangan terlalu banyak berharap deh bakalan ngelanjutin trend (secondary) nya bakalan naik lagi. Kumpulin Cash dulu aja sementara, jangan gegabah, ntar diambil orang. Eh' Yang mau belajar dan tau2 info Investasi, yuk mampir ke grup tele kami: t.me #investmentgeekz
1 year ago
ksepitb ASII
Buy 3590-3610 TP 3730-3800-3860 SL 3550 Disclaimer ON
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
I believe sector Industrial Area, Property, Food (Poultry) and certain Industry will record good return once JKSE start to rise. I still believe Investment will come soon after this Pandemic over whether Omnibus Law will be signed or not. So I think Industrial Area Stocks (BEST, DMAS and SSIA) are my choice. Consumption is proven to be resilient and that is why...
1 year ago
mmdandytra USDIDR
USDIDR has fallen since early April 2020 from Rp17,000/USD to Rp15,150/USD. In my opinion, this move is to end a weakening trend of Rupiah that started in early 2020. To do that, Rupiah must continue to move below Rp14,700/USD. If somehow Rupiah stays within Rp15,000/USD range, there is a possibility that a weakening trend of Rupiah will still happen anytime...
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
JKSE (Composite) moved in a small downtrend since April 2020 but this I think this move was part of Bullish Continuation that should continue a Rally from the end of March 2020 (from ~3,900 to ~4,900). However, I still yet to see Bullish Reversal Pattern that can reverse Downtrend of JKSE that started in early 2020. In that case, the potential upward move to...
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
Big Bank tends to be Bullish because of Indonesia's economic structure. So when Big Bank was kept rising, it didn't show the problem that already boiled (in 2019). I watch Other Big Caps to better gauge Composite's movement which consists of more Index Sectoral that just Banking Sector. Other Big Caps already showed Downtrend since early 2019 where Bank just...
1 year ago
ksepitb KAEF
Buy 1245-1260(MA 5) TP >1380 CL <1185 DIsclaimer ON
1 year ago
ksepitb BTPS
Cukup Volatil Buy <2000 TP 2310-2600 CL <1800 Disclaimer ON
1 year ago
ksepitb SIDO
Emiten difensif Buy 1135-1160(MA 5) (Short) Cicil sedikit <1135 dan perbanyak buy bila <1000 TP 1200-1235(Short) Sesuai trading plan masing-masing(Long) CL <1100(Short) Sesuai trading plan masing-masing(Long) Disclaimer On
1 year ago
ksepitb BNLI
Emiten yang difensif BUY 1200-1230(MA 5) TP 1280-1340 atau RSI 67.69 MACD masih golden cross RSI Overbought CL<1170 Disclaimer ON
1 year ago
ksepitb CPIN
MA 5 daily 4098 Selalu Rebound di RSI 30.01 MACD masih di atas golden cross Cicil Buy <4100 atau saat RSI <30.01 TP 4280 atau di MA 5 weekly (Short) >4280 atau sesuai trading plan masing-masing (Long) CL <3830 (Short) Cicil terus bila dibawah 3500 karena fundamentalnya bagus dan demand poultry masih baik(Long) Disclaimer ON
1 year ago
investmentgeekz COMPOSITE
Pergerakan #IHSG hari ini masih Konsolidasi atau GALAU ya gengs.. Kita doakan saja semoga apapun keputusannya, yang terbaik buat dia. Kasian sebenernya ngeliat dia Galau terus ckckck.. Bagi temen2 yang punya cash, tahan2 dulu aja cashnya, gak usah gegabah beli saham sana sini yaah.. Kasian dia galau, kasian, ckckck.. #investmentgeekz #ihsggalau
1 year ago
Juliatylie UNVR
View chart UNVR monthly. UNVR telah mengalami penurunan -54% dari highest nya (11.600), dan menyentuh lowestnya 5272 yang juga area demand monthly. Saat ini kemungkinan besar akan testing area demandnya lagi (kotak biru) sebagai support. Area ini bisa digunakan sebagai trading area, cicil buy on demand (support), sell on supply (resis)
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
Consumer Goods Stocks (Food, Staples and even Cigarettes) is expectedly Outperform Composite at a bad time. Cyclical Stocks (ASII and surprisingly TLKM - during this WFH trend) Underperform Composite from the beginning. Finance Stocks as a backbone of Composite move closely with Composite but in the early days before Market Crash, Finance Stocks was Outperform Composite.
1 year ago
Juliatylie BBCA
BBCA kembali ke area demand weekly, akankah mantul? silahkan cicil hari ini (diarea mendekati ARB). kalau jebol, cicil lagi saat mendekati area demand dibawahnya (yang kotak biru)
1 year ago
GemaGoeyardi XAUUSD
Gold telah menyentuh area support dan saat ini akan terus naik menuju 1695 dan 1720.. Semoga lancar. Stop loss 100 pips per trade.... Selama harga tidak turun dibawah 1672 akan aman.. Apabila turun? lakukan stop reverse Sell dengan target 1641 www.astronacci.com
1 year ago
mmdandytra USDSGD
Rupiah is the weakest currency in South East Asia. Even though Indonesia relatively has lower Debt to GDP Ratio amongst SEA countries, Indonesia's reliance on import and lack of export variance might be the risk aspect. However, Indonesia's economy that mostly based on Consumption might be healed relatively quick compared to other SEA Countries that rely on...
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
I try to predict Composite bottoming by looking at the 7 biggest market cap stocks. In the chart, There are two categories of those 7 which are : Underperforming (BBRI, BMRI, and ASII) and Outperforming (BBCA, TLKM, UNVR, and HMSP). Looking at the total Weight of Outperforming stocks (26.5%) and comparing to the Underperforming stocks (12.7%), we can say that...
1 year ago
mmdandytra ID10Y-ID05Y
These are the charts that I'm monitoring in order to see the Inverted Yield Curve. The Blue Line is a spread between ID10Y and ID05Y that indicate Benchmark and Short Term Yield. The Red Line is a spread between ID20Y that represents Long Term Yield and ID10Y as Benchmark.
1 year ago
mmdandytra ID10Y-US10Y
ID10Y tend to rise to 9 : But US10Y tend to fall below zero level following other developed countries Bond Yield : I believe the spread between ID10Y and US10Y will be larger and might breach the highest spread since 2015 at this current spread of 7.5%. I don't believe the spread...
1 year ago
mmdandytra COMPOSITE
The current advance of JKSE might be a Technical Rebound or a temporary rise during Downtrend. Since Downtrend is still intact, the future drop might be deeper than this advance. I predict JKSE will fall below its lowest point (at 3,911) and could reach 3,750. However, I believe this is one last drop before JKSE starts to form the Bottom or Bullish Reversal...
1 year ago
mmdandytra USOIL
I believe when oil reaches a low level, the end is near because other players will not accept losing. What does the action they take so they don't lose? Flip the table. Lower oil also coincides with the bottoming of stock markets : Gold also starts to rise so it seems that the Investor has found their risk appetite after...
1 year ago
mmdandytra USOIL
Oil (Brent and WTI) has been continuously lower since OPEC and Russia disagreed with each other at the same time as the first outbreak of Corona in Wuhan, China. The dispute continues, Arab Saudi pumps more oil and pushes oil price to reach lower at $20 - $30 per barrel. I think this is a holding breath contest. A country that can withstand lower oil (without...
1 year ago
mmdandytra DJT
After falling -40% since the beginning of 2020, SPX - DJI - DJT and RUT start to rise. The story behind why they are rising might be because Investor see the reason why the market is crash at the first place is almost over. I am not expecting to see those four indexes are rising continuously. At least there will one more fall before we can expect they rise.
1 year ago
mmdandytra US10Y
SPX and RUT (as a better US Stock Market Indicators - to me) seem are meeting their Bottom which I think those indexes are about to form a Bottom Patter. US10Y may go lower but maybe will not reach below zero. Strengthening DXY is more likely to fall since The Fed releases unlimited QE that should end US Dollar scarcity. Overall, I believe Bear Market is on its...
1 year ago
Nurfaisyah HRUM
HRUM adalah salah satu saham watchlist saya namun terluput dari pantauan ternyata. Setelah tes support di 1080 akhirnya berhasil naik hingga ke area resisten sekitar 1270. Apakah kuat bertahan dan menjadi support baru? Jika ya, maka resisten berikutnya adalah 1320. Jika tidak, wait n see saja dulu dan support berikutnya ada di 1230. #disclaimer on
1 year ago
investmentgeekz COMPOSITE
Janngan napsu atau panic buyinglah, sabar aja sabar.. t.me t.me t.me #indonesia #investmentgeekz
1 year ago
investmentgeekz XAUUSD
Are you ready guys! hahahah kidding, It just a forecast, not 100% valid. Disclaimer on! #indonesia
1 year ago
mmdandytra USDIDR
COMPOSITE movement is negatively correlated with ID10Y. USDIDR is positively correlated with ID10Y. I'm trying to catch the time when COMPOSITE starts to go up and ID10Y starts to go down.
1 year ago
mmdandytra SPX
I have been paying attention to these charts because it shows that after the outbreak in one country is over, the stock market is back on its track. I witness an end of the Downtrend for SPY, NKY, HSI, and STI. Hopefully soon Composite is about to end its Downtrend.
1 year ago
mmdandytra FR10Y
Japan and German Bond Yield just recently enter a positive area. These Bond Yields previously have moved in a negative area since Investors keep buying those assets. But since the outbreak, Investor seems to ignore safe heaven and hoard cash. They sold Japan and German Bond so those bond yields are increasing since the prices are decreasing. France Bond Yield is...
1 year ago
mmdandytra CONFIRMED_ID
Hopefully, people who recovered from the virus will exceed people who passed away.
1 year ago
mmdandytra DXY
If Gold, that has risen since 2018, is falling since the beginning of 2020, I think Investors are selling it. On the side, the USD Index and USDJPY are seen as another Safe Heaven a.k.a Cash and those assets are rising in March 2020 after Corona Virus spread across the world. I think Investors are really scared and they want to hold Cash and avoid Market Risk...
1 year ago
mmdandytra VIX
VIX Index broke Up Trendline which might lead to reaching a level similar to GFC 2008. By broking Up Trendline, VIX now has a tendency to fall to a level that indicates a normal risk during the normal period, not a risk during a crisis. I expect VIX keep falling to a level of 50.
1 year ago
geocoychea XAUUSD
FX_IDC:XAUUSD[/symbol XAUUSD (Daily Chart)potentially rebound (temporary) after reach support 1453 - 1475. Technical View - Momentum Indicator (Stochastic) Oversold - Support 1453 - 1475 - Bullish Engulfing Candle TP 1 : 1535 TP 2 : 1577
1 year ago
Nurfaisyah MDKA
MDKA pada perdagangan jumat lalu 13/03/2020 ditutup di harga 1125. Resisten terdekat 1135 dan 1180. Support terdekat 1070 dan 985. #disclaimer on
1 year ago
galerisaham COMPOSITE
Melanjuti ulasan tim GS PRO sebelumnya: 'Konsolidasi 2 Tahun IHSG Berakhir Negatif. Bagaimana Skenarionya', IHSG akhirnya mencapai target penurunan kami di kisaran +/- 5230 dan tampak tidak ada tanda - tanda tahanan di pasar. Dengan tercapainya target penurunan dalam waktu singkat, membuka peluang terjadinya technical rebound. Technical rebound bisa dalam 2...
1 year ago
Nurfaisyah LPPF
Pada perdagangan hari ini, senin 09/03/2020 LPPF dibuka gap down dan berhasil mantul ke harga penutupuan 2600, meski sempat breakdown dari fibo 161,8 di harga 2460 dan menyentuh low di 2600. Cukup mengerikan karena dalam sehari bahkan bisa sempat turun sebanyak 10%. Esok-esok masih misteri, semoga LPPF bisa kuat bertahan di atas 2460 dan berhasil test resisten di 2940.
1 year ago
LindaLee COMPOSITE
( Maret 2020, IHSG tutup di level 5136 melemah -6.58%. Adapun support terdekat IHSG sebelumnya ada di level 5288. Dengan level penutupan hari ini berada di bawah support tersebut sehingga membuka peluang untuk IHSG menguji support berikutnya di level 5071. Bila melihat time frame mingguan maka area 4990 adalah supportnya. Untuk pergerakan esok hari bila IHSG...
1 year ago
Nurfaisyah BMRI
BMRI pada perdagangan hari Senin (2/03/2020) ditutup di harga 5950. Berikut support dan resisten terdekat. R2 7375 R1 7175 S1 6650 S2 6275 Bila breakdown dari support 6650, maka berpotensi turun ke 6275. Bila berhasil menembus resisten 7175, maka berpotensi menguji resisten berikutnya di 7375. Saat ini BMRI lebih layak tuk trading jangka pendek saja. #disclaimer on
1 year ago
TAFTSIGNALS XAUUSD
It seems Gold reacheg its peak
1 year ago
TAFTSIGNALS COMPOSITE
2H Idx
1 year ago
TAFTSIGNALS COMPOSITE
Here is the update of weekly chart of IDX Composite (Indonesian Stock Exchange). It is on the way completing wave c of iv. Last update was 1 month ago (January 27). If you like my style, please subcribe my instagram @tradingmaps
1 year ago
investmentgeekz XAUUSD
Are u ready to sell or still waiting the confirmation ?
1 year ago
Nurfaisyah JSKY
Sepertinya kenaikan harga JKSY pada jumat kemarin (21/02/2020) menarik perhatian. Meskipun ditutup malah closing di harga 114. Support terdekat 101. Resisten terdekat 116 dan 125. Bakalan menarik jika berhasil tembus dan bertahan di atas 125.
1 year ago
investmentgeekz COMPOSITE
Overview IHSG hari ini dan besok, kalo bisa tembus di level resisten tersebut, aman. Tapi kalo mantul ke bawah ? Kuy lanjutin ke bawah lagi tuh bro sist! hahaha Mau tau detailnya ? Mampir yuk ke grup telegram kami di: t.me khusus stock: t.me diskusi analisis stock, forex, crypto: t.me #investmentgeekz
1 year ago
Nurfaisyah FREN
Sebelum beli FREN, berikut area support dan resisten terdekat. R4 139 R3 129 R2 122 R1 115 S1 106 S2 92 Kalau mau beli, sebaiknya buy on breakout 115.
1 year ago
ksepitb MNCN
MNCN lagi diskon dengan kinerja saham yang bagus. RSI belum menyentuh tes support dan MACD kelihatan bagus. Spec Buy di 1505-1535(1/2 cash) 1405-1440(1/2 cash) TP sesuai trading plan masing-masing CL<1405 (Break Ascending) Disclaimer ON
1 year ago